EXCLUSIV | Atacantul în care își pune Viorel Moldovan speranțele: „Ar trebui să-și facă o analiză! Sper să își revină mai repede”

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, Viorel Moldovan a vorbit despre variantele din atacul naționalei României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Septembrie 2021, 12:03
Data actualizarii: Joi 09 Septembrie 2021, 15:26

În victoria cu Islanda, 2-0, Mirel Rădoi l-a pierdut pe Denis Alibec (30 ani) din cauza problemelor medicale. Selecționerul nu s-a putut baza nici pe Denis Drăguș (22 ani), care s-a accidentat la antrenamente, așa că în partidele cu Liechtenstein, 2-0, și Macedonia de Nord, 0-0, singurul opțiune pentru postul de atacant central a fost Jovan Markovic (20 ani). 

Aflat la prima acțiune la echipa națională, jucătorul Universității Craiova a avut evoluții șterse în cele trei meciuri. Însă Viorel Moldovan îi propune altă variantă lui Viorel Moldoven pentru ofensivă.

  • EXCLUSIV | Atacantul în care își pune Viorel Moldovan speranțele: „ Ar trebui să-și facă o analiză! Sper să își revină mai repede”

„Eu cred că Mirel Rădoi a monitorizat foarte bine și a luat în considerare fiecare posibilitate, fiecare variantă. Mă gândesc la Claudiu Keșeru, dar și el venea după o perioadă destul de complicată la Ludogorets, abia s-a transferat la FCSB. Pe termen scurt, putea fi o soluție. Poate din cauza lipsei de jocuri a lui Claudiu, Mirel nu l-a convocat”, a declarat Viorel Moldovan la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Cu toate acestea, fostul internațional român își pune speranțele în George Pușcaș (25 ani) și crede că atacantul lui Reading ar trebui să ia măsuri pentru a reveni la forma care l-a consacrat. 

Moldovan: „Mă așteptam la foarte multe de la el”
 

E nevoie de timp, sunt jucători tineri. La tineret e una, la seniori e diferit. Mă gândesc și la Geroge Pușcaș, sper să își revină mai repede. Eu mă așteptat mult mai mult de la el.

 De la Campionatul European eu mă așteptat la un progres de la el, nu la un regres. Ar trebui să își facă o analiză. La fotbal trebuie să confirmi de fiecare dată. Sper să nu fi devenit puțin încrezut și arogant, trebuie să iasă din această stare pentru că este un atacant de calitate și trebuie să revină la echipa națională”, a precizat Viorel Moldovan. 

Rezultatele etapei a șasea din Grupa J:

Armenia - Liechtenstein 1-1

Islanda - Germania 0-4

Macedonia de Nord - România 0-0 

Clasamentul Grupei J:

 

Următoarele meciuri: 

8 octombrie 

Germania - România, 21:45

Islanda - Armenia, 21:45

Liechtenstein - Macedonia de Nord, 21:45

 

11 octombrie 

Islanda - Liechtenstein, 21:45

Macedonia de Nord - Germania, 21:45

România - Armenia, 21:45

Germania - Liechtenstein, 21:45

 

11 noiembrie 

Armenia - Macedonia de Nord, 19:00

Germania - Liechtenstein, 21:45

România - Islanda, 21:45 

 

14 noiembrie 

Armenia - Germania, 19:00

Liechtenstein - România, 19:00

Macedonia de Nord - Islanda, 19:00

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!