Nationala

”Eternul” subiect pentru noul selecționer: ”Nu voi bate la uși închise”

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial ca selecționer al echipei naționale. Acesta semnat un contract cu FRF valabil până în 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 23:57
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 00:17

Acesta a vorbit și despre jucătorii retrași de la echipa națională, printre care se numără și experimentații Ștefan Radu sau Cristian Săpunaru. Iordănescu Jr. (43 de ani) spune că nu va bate la ”uși închise” și va pune accent pe mentalitatea jucătorilor chemați la echipa națională.

„Nu voi bate la uși închise. Sunt anumiți jucători pe care îi voi dori în continuare. Dacă ajung la concluzia că există posibilitatea readucerii unui jucător care poate fi în continuare de folos, o voi face. 

  • Ștefan Radu

Pentru mine va conta mentalitatea, să fie una corectă, competitivă, să vină cu energie, entuziasm, încredere, să vină cu disponibilitatea de a se lupta pentru fiecare minut și centimetru de teren”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă.

Răzvan Burleanu i-a stabilit obiectivele lui Edi Iordănescu

Totodată, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre obiectivele noului tehnician, care va avea sarcina de a califica naționala României la Campionatul European 2024, dar și să câștige grupa din Liga Națiunilor, din care mai fac parte Bosnia, Muntenegru și Finlanda. 

„Dincolo ce clauzele de confidențialitate pe care le cunoașteți foarte bine, contractul se întinde pe două campanii de calificare, pentru Liga Națiunilor și EURO, care se va prelungi automat pentru EURO 2024. Un contract care are un obiectiv principal: calificare naționalei la EURO 2024, dar și un obiectiv intermediar, câștigarea grupei din Liga Națiunilor”, a precizat Răzvan Burleanu. 

Modifică setările cookies