Nationala

Primul lucru pe care îl va face Edi Iordănescu, după ce a fost numit selecționer: ”E în fruntea agendei mele”

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial ca selecționer al echipei naționale. Acesta semnat un contract cu FRF valabil până în 2024.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 23:38
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 00:17

Antrenorul, campion al României cu CFR Cluj în sezonul precedent, nu și-a definitivat încă staff-ul cu care va conduce echipa națională, urmând să pună la punct ultimele detalii în această perioadă.

„Staff-ul este în lucru, mai sunt lucruri pe care trebuie să le pun la punct. E posibil ca o parte dintre cei care au format staff-ul lui Mirel să continue, îmi doresc și continuitate, dar o să vedeți și fețe noi. 

Vreau să fiu inspirat să iau deciziile corecte. Mi-aș dori un staff competent, este în fruntea agendei mele, zilele următoare mă voi concentra pe acest aspect”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă de prezentare la echipa națională.

Răzvan Burleanu i-a stabilit obiectivele lui Edi Iordănescu

Totodată, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre obiectivele noului tehnician, care va avea sarcina de a califica naționala României la Campionatul European 2024, dar și să câștige grupa din Liga Națiunilor, din care mai fac parte Bosnia, Muntenegru și Finlanda. 

„Dincolo ce clauzele de confidențialitate pe care le cunoașteți foarte bine, contractul se întinde pe două campanii de calificare, pentru Liga Națiunilor și EURO, care se va prelungi automat pentru EURO 2024. Un contract care are un obiectiv principal: calificare naționalei la EURO 2024, dar și un obiectiv intermediar, câștigarea grupei din Liga Națiunilor”, a precizat Răzvan Burleanu. 

Modifică setările cookies