Victor Piturca Ladislau Boloni Nationala

El e principalul favorit sa ia nationala daca pleaca Piti: "Mi-e dor de Romania, ma gandesc in fiecare zi la ea!" Mesajul transmis

Laszlo Boloni refuza sa vorbeasca despre posibilitatea de a-i lua locul lui Victor Piturca la nationala, dar recunoaste ca a pastrat legatura cu actualul selectioner. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Septembrie 2014, 19:35
Data actualizarii: Duminica 07 Septembrie 2014, 19:36

Boloni recunoaste ca ii e dor de Romania si ca asteapta o oportunitate de a se intoarce in tara.

"Am vorbit cu Piti dupa ce au aparut acest zvonuri, dar nu am discutat neaparat despre fotbal, despre plecarea lui in Arabia Saudita. A fost o discutie intre prieteni, intre oameni care tin legatura. Cred ca discutiile astea nu sunt bine venite nici pentru jucatori, nici pentru antrenori. Nu stiu daca revin in Romania, nu am capacitatea sa vad in viitor."

"Pot sa va spun ce e in interiorul meu, dar nu stiu ce urmeaza sa se intampla. Nu exista zi sa nu ma gandesc la Romania, la Tg. Mures, la Bucuresti. Nu exista zi, e absolut normal, acolo e acasa pentru mine. Nu sunt in apropierea echipei sa simt momentul, sa simt echipa, dar cred ca grupa nu este grea. Surpriza poate sa o aduca numai Finlanda. 4 echipe pot sa viseze, Romania e intr-o postura buna, are sentimentul unei revanse fata de o echipa care a eliminat-o", a spus Boloni la Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!