"E o jignire, asta e amatorism pur!" Cea mai dura voce din fotbal dupa ce Romania si-a stabilit amicale cu Zimbru si Turkmenistan

Ne-a refuzat Moldova, asa ca ne pregatim de Euro cu Turkmenistan. Bine macar ca jucam in Turcia si nu la ei - 80% din tara e desert. Pe locul 117 in lume, dupa Burundi si Rwanda, asiaticii au doar doi stranieri in lot. Unul joaca in Cehia, altul in Uzbekistan.

Meciul nationalei cu Turkmenistan vinde dupa alte doua amicale tari, cu Torpedo Kutaisi si Zimbru Chisinau. Iordanescu i-a suparat pe stelisti dupa ce a chemat sase jucatori.

"Eu cred ca jucatorii nu vor avea mult de castigat din acest turneu, pentru ca daca ne uitam cu cine joaca Steaua, putem spune ca noi avem adversari mult mai puternici", spune Helmuth Duckadam.

Florin Prunea critica dur initiativa lui Iordanescu.

"Ceea ce se intampla acum este fara precedent. Mi se pare o jignire la adresa cluburilor. Vorbim aici de amatorism pur. Reghecampf are dreptate 300%, parca a prevazut ce se intampla", spune presedintele clubului CSMS Iasi.

Budescu a fost chemat de Iordanescu sa se bata cu Turkmenistan, dar risca sa rateze si meciurile de la Euro daca se transfera in Qatar.

"Nu mi-e frica de lucrul asta. Nu am 100 de selectii, am 3-4... nu sunt eu omul de baza la echipa nationala.", spune Budescu.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies