FRF Mircea Sandu Victor Piturca Nationala

"E o eroare de redactare!" Gafa de 400.000 euro la FRF: Cum a fost scris GRESIT contractul lui Piturca la nationala 

Tratativele purtate de Piturca cu Al Ittihad au scos in fata o situatie incredibila. Contractul acestuia la FRF a fost scris gresit. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 16:08
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2014, 16:08

In mod normal, atat Piturca, dar si FRF stiau ca intelegerea se termina pe 30 noiembrie 2015. In contract apare o mare surpriza: intelegerea tine pe 30 noiembrie 2016, la un an dupa ce se incheie campania de calificare la Euro. Mai mult, pana atunci se termina si Euro.

Mircea Sandu a explicat pentru SportNews aceasta situatie si spune ca este vina femeii care a scris contractul. Eroare costa 400.000 de euro, cat ia Piturca in anul suplimentar trecut in acte.

"Este adevarat, i-am spus si lui Piturca, e vorba de o eroare de redactare. Eroare care a fost comisa de femeia care a transcris contractul. E vina Federatiei! Ne-a scapat si mie si lui Piti aceasta eroare. N-am mai stat sa analizam atent contractul, litera cu litera. M-am uitat doar ca cifrele sa fie corecte, si cu asta basta!"

"Recunosc, data scadenta trebuia sa fie 30 noiembrie 2015. In 2011, cand am negociat, am stabilit ca angajamentul sa fie valabil pana la 30 noiembrie 2015, pentru ca atunci sunt barajele. Iar in caz de calificare, ar urma ca intelegerea sa fie prelungita pana dupa turneul final Euro 2016. Noua conducere a Federatiei trebuie sa gaseasca acum o solutie pentru a indrepta aceasta eroare de redactare"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!