VIDEO EXCLUSIV Dumitru Dragomir trage un semnal de alarmă: ”Găsești unul ca Ronaldo care te face praf!”. Marea problemă a echipei naționale

Dumitru Dragomir Cristiano Ronaldo Echipa Nationala Nationala Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 12:24
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 12:31

Dumitru Dragomir a identificat principala problemă a echipei naționale, după meciurile cu Grecia și Israel, primele pentru Edi Iordănescu pe banca echipei naționale.

Dragomir crede că Vlad Chiricheș ar putea evolua în fața apărării, în linia mediană, unde, spune fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu avem foarte multe soluții. Chiar și așa, Dragomir a remarcat câțiva jucători după prima acțiune a naționalei din 2022.

Dumitru Dragomir: ”Găsești unul ca Ronaldo care te face praf!”

”Rus nu poate să joace în fața fundașilor centrali, acolo trebuie să fie un jucător tehnic, să scoți mingea de la adversari fără fault. Chiricheș și Marin se pretează. Nu merge! Acolo trebuie să ai un fizic impunător, să nu te pierzi, să poți să scoți mingea de la adversar, să mai dai și cu capul. 

Acolo nu trebuie să fie lăsați fundașii centrali niciodată cu cele două vârfuri sau cu vârful de atac. Găsești unul ca Ronaldo care te face praf! Trebuie luat în primire de mijlocașul din fața fundașilor centrali”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

VIDEO - Intervenția lui Dumitru Dragomir de la emisiunea Ora Exactă în Sport

Nations League, care poate permite României să aibă un traseu mai ușor pentru Campionatul European, va debuta pe 4 iunie. România se va deplasa în Muntenegru pentru primul meci, iar trei zile mai târziu va juca în Bosnia

Programul României în Nations League:

4 iunie: Muntenegru - România

7 iunie: Bosnia-Herțegovina - România

11 iunie: România - Finlanda

14 iunie: România - Muntenegru

23 septembrie: Finlanda - România

26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina

Edi Iordănescu, concluzii după Israel - România 2-2

”Sunt dezamăgit că mi-aș fi dorit mai mult, mi-aș fi dorit mai mult pentru încrederea echipei, pentru moral. 

Mi-aș fi dorit să îi cunosc mai bine pe jucători, au fost jucători pe care efectiv i-am văzut când au venit și i-am văzut când au plecat spre aeroport, că au stat în cameră, prima mâncare la ușă, nu am avut interacțiune cu ei.

În fiecare zi pregăteam antrenamentul, a doua zi dimineață trebuia să schimbăm totul pentru că se modifica numărul de jucători, nu mai aveam jucători care să acopere pozițiile”, a spus Edi Iordănescu, după meciul cu Israel.

VIDEO - Conferința de presă a lui Edi Iordănescu după Israel - România 2-2

VIDEO - Declarațiile lui Edi Iordănescu după Israel - România 2-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!