Dumitru Dragomir FRF selectioner romania Nationala

Dumitru Dragomir e sigur: "L-au angajat pe selecționer. Astăzi cred că îl anunță"

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că FRF a bătut deja palma cu noul selecționer al echipei naționale.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 11:10
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 11:10

Fără să ofere vreun nume, Dragomir spune că România are deja un nou selecționer, iar anunțul oficial ar putea veni chiar azi.

Dumitru Dragomir: "FRF a angajat noul selecționer"

În lupta pentru banca naționalei ar fi rămas doar Adrian Mutu și Edi Iordănescu. FRF a purtat anterior discuții cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, însă nu a putut ajunge la un acord cu niciunul dintre ei. Fostul șef de la LPF cataloghează strategia Federației drept "o vrăjeală", fiind convins că Răzvan Burleanu știa de la bun început că antrenorii amintiți nu vor accepta oferta din diferite motive.

"L-au angajat. Astăzi cred că anunță. Dacă aud ăștia, iar îl amână (n.r - râde). Ba da, e același (n.r - despre care spunea data trecută). Nu s-a schimbat nimic, totul a fost o vrăjeală.

Au știut sigur că nu vin. Și de Petrescu au știut de la Dâncu că nu vine. Îi dădea drumul să plece de la Cluj? E totul o vrăjeală", a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

Astăzi, 23 decembrie, la FRF va avea loc ședința Comisiei Tehnice, unde membrii cu drept de vot vor înainta propuneri pentru postul de selecționer. În cărți ar fi rămas doar Adi Mutu, care este și marele favorit, și Edi Iordănescu. Ambii sunt liberi de contract după despărțile de FC U Craiova, respectiv FCSB.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!