Steaua Bogdan Stelea GABI IANCU Nicusor Stanciu Nationala

Doi stelisti, refuzati la nationala: unul "nu pare deloc motivat", celalalt "nu s-a schimbat deloc!" Ce se intampla cu transferurile de peste 1 mil € ale Stelei:

► Se vede RIO! Ia-ti numele de brazilian si poti castiga AICI tricoul HAGINHO 10!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Noiembrie 2013, 19:41
Data actualizarii: Luni 11 Noiembrie 2013, 20:13

Nationala de tineret a Romaniei joaca saptamana viitoare cel mai greu meci din grupa preliminara pentru Campionatul European din 2015, cu Germania, iar stelistii Stanciu si Iancu au fost lasati din nou in afara lotului.

Bogdan Stelea spune ca Gabriel Iancu nu a facut nimic pentru a-i demonstra ca "vrea ceva si ca s-a schimbat", iar Stanciu nu i se pare foarte motivat pentru echipa nationala.

"Iancu nu a facut absolut nimic care sa-mi demonstreze ca vrea ceva si ca s-a schimbat. El are optica lui in ceea ce priveste echipa nationala, iar eu nu imi doresc jucatori cu o astfel de atitudine aici."

"In ceea ce il priveste pe Stanciu, nu mi se pare in momentul de fata foarte motivat pentru echipa nationala de tineret. Poate ar fi mult mai motivat daca ar fi convocat la nationala mare, dar pentru cea de tineret nu il vad motivat", a declarat Bogdan Stelea. (Mediafax)

In 2013, Steaua a platit 1,3 milioane de euro pentru transferurile lui Stanciu si Iancu.

Romania intalneste pe 19 noiembrie (19:00), la Giurgiu, selectionata Germaniei, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului European din 2015.

Clasament:
1. Germania 4m ... 12p
2. Muntenegru 3m ... 6p
3. Romania 4m ... 5p
4. Irlanda 4m ... 4p
5. Feroe 5m ... 1p

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!