Doi jucători din naționala României, gata să se retragă! Meciul cu Muntenegru 'le-a pus capac'

Echipa Nationala Alexandru Maxim Vlad Chiriches Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 08:10
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 08:16

România a început cum nu se putea mai rău parcursul din Nations League, cu o înfrângere în duelul cu Muntenegru din deplasare, 0-2. 

„Tricolorii” au făcut un meci extrem de slab în Muntenegru, iar două erori uriașe în defensivă au 'rezolvat' soarta meciului. Prestația extrem de slabă a naționalei a atras critici uriașe atât pentru jucători, cât și pentru selecționerul Edward Iordănescu, iar câțiva dintre fotbaliști ar fi luat o decizie drastică. 

Doi jucători din națională, gata să se retragă după meciurile din iunie 

Supărați pe lipsa rezultatelor, dar și pe criticile extrem de dure primite, Vlad Chiricheș (32 ani) și Alexandru Maxim (31 ani), ar fi gata să renunțe la națională, imediat ce se încheie meciurile din luna iunie, informează GSP. Ultimul meci al „tricolorilor” va fi pe 14 iunie, returul cu Muntenegru. 

Căpitanul naționalei a gafat decisiv la ambele goluri marcate de Muntenegru, fiind principala țintă a criticilor în urma meciului, iar asta ar fi cântărit decisiv în decizia sa. Alexandru Maxim a jucat o singură repriză la Podgorica, fiind trimis în teren în partea secundă, în locul lui Olaru. Mijlocașul lui Gaziantep a fost unul dintre cei mai vocali jucători după meci, calificând prestația naționalei ca fiind „jalnică”. 

Cei doi jucători i-ar fi informat deja pe membrii staff-ului, dar și pe coechipieri, de decizia luată, informează sursa citată. Așteptările de la cei doi veterani au fost mari și, deși Maxim nu a fost printre cei mai criticați, pare decis să renunțe la națională. Chiricheș a fost extrem de afectat de reacțiile negative primite, în ciuda faptului că și-a asumat vina pentru cele două goluri încasate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!