VIDEO EXCLUSIV „Ăștia suntem noi, băieți buni!” Marica a intrat cu „talpa” la Chiricheș. Ironii la adresa lui Burleanu

România a pierdut cu 2-0 primul meci din Liga Națiunilor, disputat în compania naționalei Muntenegrului, după două gafe uriașe comise de căpitanul Chiricheș.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Iunie 2022, 10:36
Data actualizarii: Duminica 05 Iunie 2022, 10:55

Ciprian Marica, fost atacant al naționalei României, a dezvăluit că Chiricheș a primit banderola de căpitan pe alte criterii decât cele de competențe fotbalistice.

„Suntem băieți buni, nu supărăm pe nimeni!”

„Îmi aduc aminte de venirea lui Vlad Chiricheș la echipa națională, era Victor Pițurcă pe atunci. E băiat bun, da, nu zice nimeni, că nu avem nimic cu el în afara terenului... Dar la echipa națională a făcut niște erori fantastice. Nu mai merge asta cu băiatul bun.

Am văzut că băieții buni bagă alunecări... ăia sunt băieții buni, băiat bun nu înseamnă că ești cuminte. Hai, mă, că nu supără pe nimeni. Ăștia suntem noi, nu supărăm pe nimeni. Este realitatea care pleacă de la căpitan.

Și la Burleanu putem să spunem la fel. De Răzvan Burleanu ce poți să spui? Că e băiat bun așa... Nu te deranjează, e băiat bun. Nu te supără, nu jignește... e băiat bun. Asta suntem noi la echipa naționlă acum: băieți buni, care nu supărăm pe nimeni”, a spus Marica la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Naţionala de fotbal a României a debutat cu stângul în noua ediţie a Ligii Naţiunilor, fiind învinsă de reprezentativa Muntenegrului cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă seara, pe Stadionul Gradski din Podgorica, în Grupa a 3-a a Ligii B.

În etapa următoare, marţi, de la ora 21.45, România va întâlni în deplasare Bosnia-Herţegovina.

Tricolorii mai au programate în această lună următoarele partide:

Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): ROMÂNIA – Finlanda

Marţi, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): ROMÂNIA – Muntenegru

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!