Dezvaluire de ultima ora! Mutu: "Am vorbit cu Iordanescu si mi-a zis sa joc si ma va chema la nationala!" Ce raspuns i-a dat

Dezvaluire de ultima ora! Mutu: "Am vorbit cu Iordanescu si mi-a zis sa joc si ma va chema la nationala!" Ce raspuns i-a dat

Mutu la echipa nationala nu e un subiect inchis! Daca 'Briliantul' va straluci din nou dupa transferul in India, Iordanescu il vrea in lot!

Dezvaluirea ii apartine chiar lui Mutu. Atacantul spune ca a vorbit cu Iordanescu despre revenire. Asteapta sa intre din nou in ritmul meciurilor oficiale, apoi va decide daca poate sau nu sa faca fata in nationala. La 37 de ani, Mutu poate fi veteranul Romaniei la Euro alaturi de Sanmartean, care va avea 36 la anul.

"Cu nea Puiu m-am inteles extraordinar de-a lungul timpului, am colaborat la echipa nationala. E un antrenor foarte bun, o persoana de o sensibiltiate aparte. Chiar m-a sunat anul trecut si imi spunea sa ma apuc de jucat ca el o sa ma cheme. I-am spus ca, pentru moment, nu.

Eu am zis ca voi mai veni la nationala numai daca voi simti ca am pregatirea si forma necesare sa fiu Mutu. Daca nu, nu are rost, nu vreau sa daunez echipei nationale in loc sa ajut", a spus Mutu la Dolce.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați: ”Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață?”
BRAT
Modifică setările cookies