UPDATE | Efectele furtunii la centrul de fotbal Mogosoaia: tavanul cazut, subsolul inundat, curentul si gazele oprite! FOTO

Furtunile din Romania au lovit puternic in aceasta seara.

UPDATE: Federatia a prezentat astazi pagubele suferite de centrul de la Mogosoaia dupa furtuna de aseara.

"In afara tavanului fals cazut s-a constatat inundarea mai multor spatii de la demisol: sala de forta, vestiare, magazie materiale, cabinet medical, birouri. Personalul bazei a inceput evacuarea apei. In paralel se realizeaza un audit tehnic al instalatiilor de energie electrica si alimentare cu apa. Reprezentantii Distrigaz au verificat deja traseele de gaz si si-au dat acordul pentru repornirea instalatiei. Reprezentantii ISU nu au constatat probleme de structura, dar Federatia Romana de Fotbal a solicitat si unui expert independent in siguranta constructiilor un raport de constatare", anunta site-ul frf.ro.


"Complexul de la Mogosoaia acolo unde echipa nationala urma sa aiba reuniunea pentru partidele cu Kazahstan si Danemarca pe 2 octombrie a fost lovit puternic de furtuna din aceasta seara. Ploaia cu grindina a provocat daune serioase acoperisului cladirii."

Mai multe tevi de scurgere s-au spart si au fost provocate inundatii, curentul electric fiind cazut. In cantonamentul de la Mogosoaia se aflau echipele nationale Under 16 ale Romaniei si Irlandei, acestea fiind mutate la Buftea.

"Asta seara, in urma intemperiilor violente din preajma Bucurestiului, Centrul National de Fotbal de la Mogosoaia a suferit unele avarii.

Din cauza debitului mare de precipitatii, conducta principala de scurgere a cedat. Apa s-a infiltrat in plafonul din zona receptiei hotelului si a provocat caderea unor placi din tavanul de regips. Ca masura imediata s-a intrerupt voluntar alimentarea cu curent electric.

In hotel erau cazati jucatori provenind de la echipa nationala de futsal a Romaniei si de la loturile U16 ale Romaniei si Irlandei. Siguranta lor nu a fost niciun moment in pericol. In urma recomandarilor pompierilor chemati la fata locului, toti sportivii si personalul bazei au fost evacuati. Jucatorii au fost cazati la un hotel din apropiere.

Pagubele vor fi evaluate incepand de maine, dupa care se vor efectua reparatiile necesare" a anuntat FRF intr-un comunicat oficial.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cîţu: Vom deschide şi etapa a treia de vaccinare. Primim peste 2,6 milioane de doze de vaccin numai în luna martie
BRAT

Modifică setările cookies