"În România toată lumea te ține în brațe, afară o iei de la zero!" Denis Drăguș și viața ca un roller-coaster

denis dragus Echipa Nationala Nationala Denis Drăguș, despre viața în străinătate: ”Ești tratat diferit, nu te cunoaște nimeni”
Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 30 August 2021, 15:39
Data actualizarii: Luni 30 August 2021, 15:54

Islanda - România, meci din Grupa J a preliminariilor CM din Qatar, are loc joi, de la 21:45, în direct pe Pro TV.

Denis Drăguș (22 de ani) se află sub contract cu Standard Liege din 2019, când a fost transferat de la Viitorul Constanța, actuala Farul. Nu a convins în Belgia, iar anul trecut a fost cedat la Crotone, în Serie A.

Nici în Italia nu a făcut față, însă, revenit la Standard, a reînceput să joace, evoluând în șase meciuri în prima ligă din Belgia. A marcat un gol și a reușit două pase de gol.

  • Denis Drăguș, despre viața în străinătate: ”Ești tratat diferit, nu te cunoaște nimeni”

Denis Drăguș, cu cărțile pe față

 

Astfel că Mirel Rădoi a decis că este momentul ca Drăguș să revină la echipa națională. Într-un interviu acordat celor de la FRF TV, Drăguș a vorbit despre revenirea la selecționată.

"Mă bucur că sunt din nou aici şi cred că s-a schimbat faptul că m-am maturizat şi, odată cu trecerea timpului, am învăţat ce înseamnă fotbalul de afară la un nivel bun şi acum cred că am reuşit să mă adaptez la cerinţele de afară. Eram la antrenament şi i-am scris mesaj soţiei mele imediat (n.r. la aflarea convocării).

M-am bucurat enorm şi deja mă gândeam de când am primit convocarea preliminară, mă gândeam cum va fi să fiu din nou convocat. Şi, când a venit şi convocarea finală, a fost un sentiment de mândrie, ca de  fiecare dată. Când am debutat, Nicuşor Stanciu a vorbit cel mai mult cu mine şi m-a ajutat.

În România, când eşti tânăr, eşti talentat şi toată lumea încearcă să te ţină în braţe, are grijă. Eşti tratat diferit. Acolo (n.r. - în străinătate), când ai ajuns, trebuie să o iei de la zero, nu te cunoaşte nimeni, trebuie să demonstrezi, din nou, de ceea ce eşti în stare. 

Atât timp cât sunt convocat, eu vreau să dau tot şi să demonstrez că merit să fiu aici. Sper să pot să fac lucrul ăsta şi să vin în continuare la naţională, pentru că e o mândrie pentru orice jucător", a spus Drăguş.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!