Romania - Bosnia Nationala

De necrezut! Selecționerul Bosniei, fără translator la conferința de presă: ”Ce să facem?”

După 1-1 vineri seara cu Finlanda în deplasare, România lui Edward Iordănescu joacă luni, de la ora 21:45, pe stadionul Giulești, ultimul meci din actuala ediție a Ligii Națiunilor, cu Bosnia și Herțegovina.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 19:35
Data actualizarii: Duminica 25 Septembrie 2022, 19:35

La conferința de presă premergătoare meciului cu România, jurnaliștii români nu au putut înțelege declarațiile selecționerului Bosniei, Ivaylo Petev. 

Bosniacii, fără translator la conferința de presă

Motivul? Translatorul angajat pentru a traduce declarațiile reprezentanților Bosniei a transmis cu 30 de minute înainte că nu mai poate veni la conferință, acuzând faptul că se simte rău.

„Noi avem dovada că am închiriat translatorul, dar el nu a mai putut ajunge, ce să facem?”, a transmis un reprezentant al Federației, notează GSP.

Bosniacii nu au dorit să comunice în limba engleză și au susținut conferința de presă în limba natală, fără traducere.

După remiza cu Finlanda, România a ajuns la patru puncte și a rămas pe ultimul loc în Grupa 3 din Liga B, la un singur punct în spatele nordicilor. 

Pentru a scăpa de ultima poziție și, implicit, de retrogradarea în Liga C, România are nevoie de un succes în ultimul meci cu Bosnia, deja câștigătoare a grupei, și de un rezultat pozitiv în meciul dintre Muntenegru și Finlanda.

Clasamentul Grupei 3, Liga B:

1. Bosnia - 11p

2. Muntenegru - 7p

3. Finlanda - 5p

4. România - 4p

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies