De la AMIN la ARMIN! Noul selectioner va fi cel mai probabil Armin Veh, omul care a luat titlul cu Stuttgart in Bundesliga

99 la suta... vom avea selectioner neamt! Germanii au castigat batalia cu italienii si pentru banca Romaniei, dupa ce i-au eliminat si de la euro! 

Fost campion cu Stuttgart, Armin Veh e favorit sa preia nationala dupa Iordanescu! Burleanu a mers in Germania si a discutat cu mai multi antrenori. Armin Veh pare sa fie alesul nationalei. Veh i-a antrenat pe Marica si Maxim la Stuttgart - echipa cu care a luat titlul in 2007! Veh a fost demis in martie de Frankfurt , unde a ajuns Nico Kovac. Si el a fost pe lista lui Burleanu, dar a cerut 1milion de euro salariu si totul a picat! 

"As prefera macar un antrenor strain, cu nume mare, care sa fi castigat ceva, doar pt a lua straini nu ar fi benefic fotbalului romanesc", spune Mirel Radoi.

Veh e cel mai tanar dintre antrenorii cu care Burleanu a negociat in Germania. Are 55 de ani! Daca Veh refuza, la nationala poate ajunge Huub Stevens. Si el i-a antrenat pe Maxim si Marica in Germania! Stevens a fost demis de Hoffenheim in februarie.

In Germania,  Burleanu s-a intalnit si cu Daum. Si el e fost campion cu Stuttgart, dar ultima oara a antrenat in Turcia. De 2 ani e somer. Daum era pe banca lui Fenerbahce in 2009, cand a intalnit Steaua in Europa. A fost aproape sa devina selectionerul Germaniei in 2000, dar a ratat postul pentru ca era dependent de cocaina!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noul guvern al Israelului câştigă majoritatea voturilor şi pune capăt epocii Netanyahu
BRAT
Modifică setările cookies