Christoph Daum Echipa Nationala Nationala

Daum schimba STILUL nationalei Romaniei: "Vreau sa cream calea romaneasca" Cum l-au impresionat jucatorii

Christph Daum debuteaza maine seara pe banca nationalei Romaniei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2016, 19:37
Data actualizarii: Sambata 03 Septembrie 2016, 19:38

Daum anunta o schimbare de stil a Romaniei, dar ii roaga pe suporteri sa nu se astepte la mari modificari peste noapte. Slelectionerul german cere timp pentru formarea unei noi echipe.

"Vreau sa cream calea romaneasca, pentru ca avem jucatori de calitate, avem jucatori cu potential, jucatori care au experienta in Romania, jucatori care au experienta in campionate din strainatate. Vrem sa aducem o imbunatatire continua prin doua principii: schimbare si adaptare.

Nu cred ca vom vedea maine pe teren noua generatie a fotbalului romanesc, dar stiu sigur ca vom vedea maine un pas deja facut spre aceasta noua generatie. Am lucrat foarte mult in aceasta saptamana si la fiecare antrenament, la fiecare sedinta tactica, am vazut cu cata daruire au participat si cat de mult s-au implicat acesti jucatori.

Ei au crescut de la zi la zi in aceasta saptamana, s-au adaptat stilului meu (si poate ca nu e usor sa te adaptezi unui stil nou, unui antrenor nou), iar dupa doua-trei zile am vazut ca s-au obisnuit cu lucrurile pe care vreau sa le implementez", a mentionat selectionerul Romaniei.

"Am reusit multe in aceasta perioada de timp, dar nu veti vedea maine ce nu s-a mai vazut pana acum in fotbalul mondial. Important este sa ne concentram maine pe punctele noastre forte si vreau sa va marturisesc ca avem foarte multe puncte forte", a adaugat Daum. 

Modifică setările cookies