VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, mesaj ferm înainte de EURO 2024: "El e jucătorul exponențial al României! Tot timpul mi-a plăcut"

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Mai 2024, 22:27
Data actualizarii: Miercuri 29 Mai 2024, 22:30
Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, așteaptă EURO 2024, turneul final din Germania la care va participa și naționala României.

Înainte de plecarea în vacanță, Dan Petrescu a acordat un interviu pentru PRO TV în care a vorbit și despre prezența României la EURO 2024. Întrebat cine crede că este jucătorul exponențial al tricolorilor din actuala generație, antrenorul lui CFR Cluj l-a nominalizat pe Dennis Man, jucător care a promovat cu Parma în Serie A la finalul acestei stagiuni.

Dan Petrescu: "Dennis Man este jucătorul exponențial din naționala României"

Petrescu, care a participat ca jucător la patru turnee finale, a avut un mesaj și pentru Daniel Birligea, jucătorul său de la CFR Cluj, care se află în lotul preliminar al lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

"Cred că Dennis Man este jucătorul exponențial din naționala României. Tot timpul mi-a plăcut. Sper să fie sănătos, el va putea face diferența.

Birligea? Întâi să fie convocat. Încă nu e sută la sută. Dacă va fi convocat, sunt convins că va și juca. Nu știu dacă titular, dar îmi doresc din tot sufletul să joace. E un jucător foarte bun, se antrenează foarte bine. Cu mine a debutat în Liga 1, îl cunosc foarte bine. Îi doresc mult succes", a spus Dan Petrescu, pentru PRO TV.

  • România va juca două amicale, cu Bulgaria (4 iunie) și Liechtenstein (7 iunie), pe Stadionul Steaua.
  • La EURO 2024, România va juca în grupa E, unde va înfrunta Ucraina (17 iunie), Belgia (22 iunie) și Slovacia (26 iunie). Toate meciurile de la turneul final vor putea fi urmărite pe PRO TV, Pro Arena și VOYO.

"Nu sunt adversarii cei mai buni din lume, Belgia e favorită, dar pentru locul doi cred că avem șansele noastre. Îmi place că Edi a adus o disciplină și în teren și în afara terenului, ceea ce aveam și noi când nea Puiu era antrenor. 

(n.r. Urmează visul american peste doi ani?) De ce nu. Să sperăm. Avem o generație bună, avem un antrenor bun, trebuie să sperăm", a mai spus Dan Petrescu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!