Daily Record: „Tamas, baiatul rau!”

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Iulie 2008, 14:02
Daily Record: „Tamas, baiatul rau!”
Daily Record ii face un portret de „baiat rau” lui Tamas, despre care spune, citand surse din Romania, ca a fost acuzat de violenta, vandalism si alcoolism.

Publicatia face o trecere in revista a unor incidente in care, potrivit ziaristilor scotieni, ar fi fost implicat Tamas de-a lungul carierei: spargerea unor oglinzi la fostul sau club, Tractorul Brasov, dupa o cearta cu o fata intr-un bar din Brasov si producerea unui accident de masina dupa consumarea de bauturi alcoolice.

Potrivit Daily Record, Tamas ar fi fost implicat si in scandalul de dinaintea meciului cu Bulgaria de la Constanta, contand pentru pentru preliminariile Euro-2008, cand un chelner ar fi fost batut de el si Adrian Mutu.

Ziarul scotian mai mentioneaza ca tatal lui Tamas a fost seful politiei din Brasov, o pozitie influenta pe plan local, iar acest lucru l-a scapat pe jucator de problemele pe care le-a avut.

"Poate ca a facut unele lucruri cand era mai mic, nu stiu. Cand ai 18 ani, uneori poti exagera, dar acum totul este in regula cu el. Gabriel este acum un om matur", l-a aparat Niculae pe fundasul de la Auxerre.

Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT