Cum stam cu BANII? Nationala da lovitura daca se califica la Mondial! Marica se imbogateste, chiar daca a REFUZAT Steaua:

Sambata 07 Septembrie 2013, 11:37

	Cum stam cu BANII? Nationala da lovitura daca se califica la Mondial! Marica se imbogateste, chiar daca a REFUZAT Steaua:

► Marian, asta e pentru tine! Primul meci din istorie jucat acasa: Dinamo–Vezsprem, sambata 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Am avut emotii inainte de meciul cu Ungaria, la fel si jucatorii, dar mai ales federalii. Oamenii care conduc fotbalul au votat si s-au decis pentru niste sume consistente pe care le-ar merita jucatorii daca trec de Ungaria, daca fac apoi un rezultat bun cu Turcia si inca o minune la baraj.

Seful Ligii a vorbit despre banii pe care ii iau jucatorii:

"Acum si Mircea Sandu le-a dat o prima de 250.000 de euro pentru meciul asta si inca 250.000 de euro pentru baraj. 500.000 de euro sunt bani buni, ii merita. Acum sa vedem si barajul, Comitetul Executiv a aprobat banii", a spus Dragomir la Sport.ro

Practic, daca e sa ne gandim ca unii dintre jucatori nu sunt atat de bine platiti, pentru oameni ca Matel, spre exemplu, suma este impresionanta.

BNR a cerut Guvernului abrogarea OUG 114. Ședintă cu scântei între Isărescu și Teodorovici
BRAT