Cum stam cu BANII? Nationala da lovitura daca se califica la Mondial! Marica se imbogateste, chiar daca a REFUZAT Steaua:

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Septembrie 2013, 11:37

	Cum stam cu BANII? Nationala da lovitura daca se califica la Mondial! Marica se imbogateste, chiar daca a REFUZAT Steaua:

► Marian, asta e pentru tine! Primul meci din istorie jucat acasa: Dinamo–Vezsprem, sambata 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Am avut emotii inainte de meciul cu Ungaria, la fel si jucatorii, dar mai ales federalii. Oamenii care conduc fotbalul au votat si s-au decis pentru niste sume consistente pe care le-ar merita jucatorii daca trec de Ungaria, daca fac apoi un rezultat bun cu Turcia si inca o minune la baraj.

Seful Ligii a vorbit despre banii pe care ii iau jucatorii:

"Acum si Mircea Sandu le-a dat o prima de 250.000 de euro pentru meciul asta si inca 250.000 de euro pentru baraj. 500.000 de euro sunt bani buni, ii merita. Acum sa vedem si barajul, Comitetul Executiv a aprobat banii", a spus Dragomir la Sport.ro

Practic, daca e sa ne gandim ca unii dintre jucatori nu sunt atat de bine platiti, pentru oameni ca Matel, spre exemplu, suma este impresionanta.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Legile adoptate de Parlamentul European care au schimbat definitiv viața cetățenilor UE
BRAT