"Cum sa pleci din tara in asemenea moment?" Mircea Sandu il critica pe Burleanu dupa plecarea lui Piturca de la nationala

"Cum sa pleci din tara in asemenea moment?" Mircea Sandu il critica pe Burleanu dupa plecarea lui Piturca de la nationala

Mircea Sandu il critica pe Razvan Burleanu, care nu a fost prezent la rezilierea contractului lui Victor Piturca. 

Fostul nas de la FRF sustine ca Razvan Burleanu trebuia sa supuna la vot decizia de a micsora clauza de reziliere a lui Victor Piturca, de la 700.000 la 400.000 de euro.

Razvan Burleanu a decis despartirea de Victor Piturca din Muntenegru, acolo unde este plecat cu probleme de la mini fotbal.

"Actualul presedinte FRF e plecat in Muntenegru. E iresponsabil sa pleci intr-un moment in care nationala e pe un butoi de pulbere. Nu e usor sa inlocuiesti un selectioner. Sunt mai mult decat indignat sa aud ca Piturca s-a inteles de comun acord cu FRF, ce inseamna comun acord? Eu am fost acuzat de un politician ca primesc spaga de la Piturca pentru contractul pe care i l-am facut. Nu stiu cine i-a permis de acolo sa reduca suma de reziliere. Trebuia trecuta prin Comitetul Executiv treaba asta. S-ar putea sa se faca o plangere lui Burleanu ca nu a trecut nimic prin Comitetul Executiv.

E important ca am pierdut un selectioner bun, sa vedem cum se vor comporta jucatorii la meciul urmator, ei vin dupa trei meciuri fara infrangere si sunt pe locul 21 in lume.

El e plecat in lume cu probleme auxiliare intr-un asemenea moment, cum sa lasi un asemenea moment, nu e nimeni in FRF. Secretarul general al FRF e in concediu, cum s-a reziliat acest contract? Piturca trebuie sa fie antrenorul Romaniei", a declarat Mircea Sandu la Digi. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies