Cum putea Romania sa PIARDA cu 0-3 meciul cu Ungaria! "Du-te si spune de trei ori asta! Daca nu, e gata!"

Cum putea Romania sa PIARDA cu 0-3 meciul cu Ungaria! "Du-te si spune de trei ori asta! Daca nu, e gata!"

Romania si Ungaria au jucat pe Arena Nationala inconjurate de un peisaj de cosmar in tribune.

Incidente intre fani si fortele de ordine la stadion, scandari rasiste si materiale pirotehnice aruncate in teren. Un 'spectacol' urat, care a umbrit partida marilor orgolii dintre romani si maghiari.

PERICOL

Intalnirea celor doua nationale este o rivalitate veche, o partida la care UEFA se uita cu mare atentie. Si de aceasta data vor fi date sanctiuni pentru ce s-a intamplat pe stadion, insa nationala lui Piti era sa piarda meciul cu 0-3 la masa verde.

Incidentele din debutul partidei s-au repetat si atunci cand centralul a fluierat startul partii secunde. O petarda aruncata din tribune a explodat langa arbitrul aditional. Imediat, trimisii UEFA prezenti pe "Arena Nationala" i-au transmis crainicului:

"Anunta de trei ori ca, daca se va mai arunca pe teren cu petarde, atunci centralul va intrerupe meciul".

Anuntul a venit, crainicul indicand si locul in care sunt incidente - una dintre peluzele arenei. Spre norocul tricolorilor, n-a mai explodat nicio petarda pe gazon. Daca partida s-ar fi oprit, aproape sigur, Romania ar fi pierdut meciul cu 0-3 la masa verde. Totusi, pentru FRF grijile nu s-au terminat.

Michael Kuchenbecker e numele ofiterului de securitate, care a fost trimis la meci de UEFA. Avand in vedere ca Romania – Ungaria a fost considerata o confruntare de risc maxim de forul european, Kuchenbecker si colegii sai au venit in Capitala cu cateva zile inainte de partida.

In functie de raportul intocmit de Kuchenbecker, UEFA va stabili ce pedeapsa va primi FRF. Sanctiunea variaza intre o amenda uriasa si disputarea unui joc de pe teren propriu cu portile inchise.

Avand in vedere ca, pe langa petardele aruncate pe teren, fanii au scandat si lozinci rasiste, sunt sanse mari ca Romania sa joace urmatorul meci de pe teren propriu din aceste preliminarii, cel cu Irlanda de Nord (14 noiembrie), fara spectatori.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lung șir de erori în intervenția din Onești. Victimele au murit în chinuri
BRAT

Modifică setările cookies