VIDEO Adrian Rus, mesaj războinic înainte de Finlanda - România. Anunț cu atitudine la conferința de presă

Stoperul de la Pisa nu se teme de formația nordică. Rus a vorbit la conferința de presă de joi seara. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 19:08
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 20:22

România are o singură victorie în patru partide, obținută chiar în fața Finlandei. La conferința de presă de joi seara, lângă selecționerul Esward Iordănescu a fost prezent fundașul central Adrian Rus, jucătorul formației italiene Pisa. 

Rus a marșat pe un discurs apăsat la conferința de presă și a transmis "cu manta" și un îndemn de luptă către colegii săi. 

"Și la acțiunile trecute am fost destul de mulți la U21. Echipa națională de seniori este cu totul altceva, este și presiunea mai mare și adversarii sunt mult mai dificili. Îmi doresc să câștigăm mâine seară, e obligatorie victoria, dar pentru asta trebuie să intrăm 100% concentrați și motivați. 

După meciurile din iunie a fost o dezamăgire, dar trebuie să luăm lucrurile pozitive, așa cum a făcut și staff-ul la acțiunea asta. Am analizat meciurile, iar mare parte din analiză a fost reprezentată de lucrurile pozitive. Ne așteaptă două meciuri foarte grele, mă gândesc la primul meci, cel de mâine seară. Este un adversar cu organizare foarte bună, dar staff-ul ne-a dat toate informațiile slabe, cu punctele lor slabe și forte. 

Nu am pierdut niciodată contra Finlandei, dar niciun meci nu seamănă cu altul. Mâine va fi cu totul alt meci. Ne dorim victoria, ne va aștepta un meci greu. Sunt sigur că eu și colegii mei suntem 100% concentrați și vom da totul. Această generație are potențial, dar trebuie să fim pozitivi și să avem răbdare", a declarat Adrian Rus, la conferința de presă care a avut loc joi seara, în Finlanda. 

  • 14 selecții a strâns Rus la naționala de seniori 
  • 900.000 de euro e cota fotbalistului în vârstă de 26 de ani 

Adrian Rus, consacrat la Sepsi, a făcut parte din lotul primei reprezentative la Campionatul European din 2019. La competiția găzduită de Italia și San Marino, naționala lui Mirel Rădoi a terminat pe locul 4. 

Modifică setările cookies