Cum ajunge Mircea Sandu sa-i plateasca salariul lui Mircea Lucescu la nationala! Burleanu a facut deja pasul de un milion de euro!

Cum ajunge Mircea Sandu sa-i plateasca salariul lui Mircea Lucescu la nationala! Burleanu a facut deja pasul de un milion de euro!

Razvan Burleanu l-a dat in judecata pe fostul sef de la FRF, caruia ii cere daune considerabile.

5 milioane de euro, adica putin peste un milion de euro este suma daunelor ceruta de Burleanu lui Mircea Sandu pentru cuvintele pe care le-a spus acesta.

Burleanu a intentat deja proces, in care cere daune morale pentru calomnie, denigrare, atingerea onoarei, demnitatii si a reputatiei sale prin declaratii facute in urma cu o saptamana, noteaza Gazeta.

"Impostor", "lepadatura" si "bolsevic" sunt cuvintele pe care le-a pronuntat Sandu intr-o declaratie facuta pentru cei de la Dolce Sport in urma cu cateva zile.

Nu este prima actiune legala dintre cei doi: deja Burleanu a depus la DNA o plangere prin care a reclamat contractul de renta viagera al lui Sandu, in timp ce fostul sef al FRF a contestat penal plecarea lui Piturca de la nationala fara a plati o clauza de reziliere.

Totalul de milion de euro, in eventualitatea in care Burleanu castiga procesul, ar fi suficient pentru a acoperi salariul lui Mircea Lucescu in conditiile in care ar accepta functia de selectioner al Romaniei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Peste 2,5 de milioane de persoane au murit pe glob din cauza Covid-19. Care sunt cele mai afectate regiuni
BRAT

Modifică setările cookies