VIDEO EXCLUSIV Cum a primit Dan Petrescu vestea că ar fi pe lista FRF: ”Vorbim despre asta”

Federația Română de Fotbal caută un selecționer care să-l înlocuiască pe Mirel Rădoi și să ducă naționala României la EURO 2024. Dan Petrescu ar fi pe lista oficialilor FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 19:32
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 19:36

Conducerea celor de la CFR Cluj are doar cuvinte de laudă la adresa ”Bursucului”. Contractul său cu ardelenii are o clauză de reziliere, astfel că FRF va trebui să scoată o sumă consistentă din conturi dacă vrea să-l aducă pe Petrescu.

„Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj, este un antrenor foarte bine pregătit, un antrenor responsabil, preocupat, stă de la 9 dimineața până la 8 seara la stadion. La el, vizionarea unui meci înseamnă cinci ore petrecute în fața televizorului. E normal să apară și rezultate. E preocupat și de jucătorii care trebuiesc aduși.

Dan Petrescu, următorul selecționer al României?

E normal să apară și Dan Petrescu în discuție când vorbim de antrenorul echipei naționale. E un antrenor care, din punctul meu de vedere, merită să antreneze la orice echipă națională, nu doar la cea a României, pentru că este foarte valoros

N-ai ce să faci! (n.r. - dacă i se va plăti clauza de reziliere) Dacă antrenorul dorește să plece și Federația plătește clauza, nu poți decât să-i urezi succes și să ai un oarecare regret, pentru că el valorează mult mai mult decât acea clauză”, a spus Cristi Balaj, președintele CFR-ului, la Ora Exactă în Sport.

Chiar dacă a fost propus de mai multe nume la echipa națională, Petrescu pare că se gândește doar la ce are de făcut la CFR Cluj, și se implică și în planurile de viitor ale clubului. De exemplu, antrenorul a purtat discuții cu șefii clubului cu privire la cantonamentul din iarnă și transferurile din următoarea perioadă de mercato.

„Din ce l-am simțit acum, el se concentrează acum doar la ce înseamnă CFR Cluj și viitorul lui CFR Cluj. Vorbim și de jucătorii pe care vrem să-i aducem, unde facem cantonamentul, pregătirea jucătorilor. Subiectul echipei naționale nu s-a discutat”, a mai punctat Cristi Balaj.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!