"Cu ei doi, Romania ar avea un mijloc extraordinar!" Stranierul Liga I pe care Mutu l-a convins sa aleaga nationala Romaniei

"Cu ei doi, Romania ar avea un mijloc extraordinar!" Stranierul Liga I pe care Mutu l-a convins sa aleaga nationala Romaniei

Mutu asteapta convocarea de la Piturca la nationala. Nu vine singur. A gasit un stranier de 5 stele in Liga I pe care l-a convins sa joace la nationala Romaniei.

Mutu spune ca Pablo de Lucas de la Petrolul vrea sa joace pentru nationala Romaniei:

”Suntem in 2014 si astfel de lucruri au devenit normale. Uita-te la Spania, Franta sau Germania. Daca noi suntem putin sceptici, ce sa mai spui despre nemti, care erau cu mentalitate mult mai inchisa ca a noastra, dar care au facut acest lucru pentru binele nationalei si al tarii lor!?"

"Pentru mine, in momentul de fata, De Lucas ar fi o optiune pentru echipa nationala si ar trebui ca oficialii care decid acest lucru sa se gandeasca la o astfel de oportunitate. Pablo e cel mai bun mijlocas din tara in momentul de fata. In afara faptului ca este febletea mea, ma bucura si faptul ca el vrea sa joace pentru echipa nationala a Romaniei."

"Ar vrea sa se naturalizeze, sa fie roman. Chiar vorbeam cu el zilele trecute despre acest subiect, asa ca sper ca cei care au urechi sa auda. Mi-ar placea si sper sa vad la mijlocul terenului un cuplu Bourceanu - Pablo de Lucas. Cu ei doi, Romania ar avea un mijloc extraordinar”

”Cand ma gandesc la Galca, imediat gandul imi zboara la De Lucas. Sunt cam la fel, putin mai rapid mi se pare spaniolul. In rest, la fel de inteligent, cerebral, n-aveai timp sa-l ataci pe Galca”, a declarat Mutu la TVR.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înmormântarea Prințului Philip, în imagini. Ce ar fi avut Regina asupra ei, în geantă. GALERIE FOTO
BRAT
Modifică setările cookies