VIDEO EXCLUSIV "Această campanie a fost un eșec". Mirel Rădoi, radiografie la rece a meciurilor din preliminariile pentru Mondial 

România s-a impus în deplasarea de la Liechtenstein, însă a încheiat pe locul trei în grupa preliminară a Mondialului din 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 21:24
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 21:47

La finalul partidei, Mirel Rădoi a făcut o radiografie a campaniei de calificare pentru Mondialul din 2022, discutând și despre viitorul echipei naționale la turneele finale care urmează în următorii ani. 

"Aveam ceva speranțe din partea cealaltă, dar erau șanse mici. Am ratat foarte multe ocazii, scorul putea fi mult mai mare. Emoții am avut mai mult din partea cealaltă, la partida noastră era problemă doar când se va marca. 

Îmi mențin declarația pe care am avut-o și zilele trecute, e un eșec această campanie. Pentru jucători este un plus, s-a făcut un schimb de generații, s-a creat o mică emulație, treaptă cu treaptă putem urca. 

Sunt multe lucruri pozitive, am reușit în anumite meciuri să punem amprenta pe ce ne-am dorit noi, a fost și acest schimb de generații. În următoarea campania de calificare pentru Campionatul European ar putea fi una facilă din acest punct de vedere dacă nu se va pune presiune pe jucătorii nou promovați. 

Sper să nu mai fie o perioadă atât de lungă, 24 de ani se făceau după această campanie. Acum sunt jucători tineri, care au foame de rezultate, au început să joace spectaculos.", a declarat Mirel Rădoi la finalul partidei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!