Nationala

Crestere FABULOASA pentru Razvan Marin! A ajuns cel mai bine cotat fotbalist roman dupa ce i-a crescut cota cu 350% in 12 luni

Mijlocasul roman este dorit in Serie A.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Iulie 2018, 11:45
Data actualizarii: Vineri 13 Iulie 2018, 11:48

Razvan Marin este cel mai bine cotat fotbalist din nationala Romaniei in acest moment! Jucatorul de 22 de ani de la Standard Liege a avut un an fantastic iar cota lui a crescut enorm in doar 1 an - de la 2 milioane de euro, la 7 milioane!

Fiul lui Petre Marin este cel mai bine cotat jucator de la Standard (la egalitate cu Edmilson Junior) dupa un sezon cu 8 goluri si 13 pase decisive. Razvan Marin a jucat 33 de partide in campionat in sezonul trecut, fiind titular in 27 dintre acestea. Presa din Italia a scris in ultimele luni ca AS Roma sau Inter Milano sunt interesate de transferul lui Razvan Marin.

  • Crestere FABULOASA pentru Razvan Marin! A ajuns cel mai bine cotat fotbalist roman dupa ce i-a crescut cota cu 350% in 12 luni

In topul cotelor jucatorilor de la nationala Romaniei, Razvan Marin este mult peste urmatorii jucatori din top, Ciprian Tatarusanu si Nicolae Stanciu, ambii fiind cotati la 4 milioane de euro.

Modifică setările cookies