Nationala

Cornel Dinu, tăios după victoria cu Liechtenstein: ”Fotbaliatorii noștri au etalat doar tatuajele”

”Tricolorii”, criticați după meciul câștigat cu 2-0 împotriva Liechtensteinului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 11:11
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 11:17

România a câștigat cu 2-0 meciul cu Liechtenstein, și a ajuns la un singur punct de locul doi, ocupat de Armenia. Chiar și după un succes, ”tricolorii” sunt criticați.

Cornel Dinu nu i-a menajat pe fotbaliștii lui Mirel Rădoi, nemulțumit fiind de cum a arătat echipa după marcarea celui de-al doilea gol. ”Procurorul” amintește și de celebrul meci din 1997, când România a învins Liechtenstein cu 8-0, și Gică Popescu marca patru goluri!

”Am jucat corect 18 minute, până când am marcat golurile. A rămas cu Nedelcearu și Rus stoperi, că monitorii ăia de schi jucau un 5-4-1 ultra-defensiv, a împins foarte bine blocul funcțional, nu întâmplător Cristi Manea și Toșca au dat golurile. Au jucat cum se joacă în lume de vreo 20 de ani, încă de pe vremea lui Guardiola la Barcelona, au jucat extreme.

Numai că după al doilea gol n-a mai fost nimic esențial. Joc subțire, haos la ce-o ieși, Doamne-ajută, în fața unor jucători de liga a patra, a cincea, monitori de schi care poartă tava pe la diferite bistrouri din Elveția, joacă fotbal de plăcere.

Fotbaliatorii noștri au etalat spre sfârșitul meciului, începând cu fițosul de Man, doar tatuaje și ulei de măsline, simbolul păci și al înțelegerii între popoare, în frizurile savante.

Să nu uităm nici că acum vreo 20 și ceva de ani, Lihănștainul, cum îi spunea un mare antrenor al acelor ani, cu cei 36.000 de locuitori ai săi, lua patru goluri într-un meci numai de la Gică Popescu. Dar de unde să mai apară un Gică Popescu acum?”, a spus Cornel Dinu, pentru Fanatik.ro.

După victoria cu Liechtenstein, România a urcat pe locul trei în Grupa J, cu nouă puncte, peste Macedonia de Nord, următoarea adversară a ”tricolorilor”, care are opt puncte.

Clasament Grupa J

 

1. Germania 12p

2. Armenia 10p

3. România 9p

4. Macedonia de Nord 8p

5. Islanda 4p

6. Liechtenstein 0p

Programul următoarei runde:

 

Armenia - Liechtenstein, miercuri, ora 19:00

Macedonia de Nord - România, miercuri, ora 21:45, la PRO TV

Islanda - Germania, miercuri, ora 21:45

CITESTE SI

Modifică setările cookies