Conditia pe care Iordanescu i-a fixat-o lui Budescu! Golgheterul campionatului trebuie sa fie inca o data EROU pentru a-si castiga convocarea

Constantin Budescu e omul momentului in fotbalul romanesc, dupa ce a dat 8 goluri si 6 pase decisive in 12 meciuri jucate in acest sezon pentru Astra. Cu toate acestea, selectionerul Anghel Iordanescu nu e convins ca acesta merita chemat pentru dubla cu Ungaria si Grecia.

Cel mai bun om din Liga I in acest inceput de sezon si golgheterul Astrei Giurgiu, Budescu nu l-a convins inca si pe selectionerul Anghel Iordanescu. 

Un subiect care a iscat controverse in ultimele zile, dupa ce mai multe voci din antarajul echipei nationale au dezvaluit ca "Tata Puiu" nu planuieste sa-l convoace pe jucatorul Astrei pentru dubla cu Ungaria si Grecia, acesta este insa dezamorsat de selectioner. Iordanescu spune ca selectia nu e facuta si ca Budescu are sanse sa fie chemat daca va continua sa impresioneze prin forma sa buna. 

Iordanescu spera ca Budescu sa fie omul decisiv al Astrei si la returul cu Alkmaar, lucru care, mai mult ca sigur, i-ar aduce mult dorita convocare.

"Pentru mine inseamna enorm de mult ca jucatorii celor doua echipe (n.r Astra si Steaua) sa mearga mai departe in cupele europene. Ar veni la echipa nationala cu un alt tonus, cu un alt moral. Evident ca misiunea Stelei este aproape imposibila. 

Cred ca Astra are o sansa enorma, o sansa mare. Va depinde de ei, de jucatorii Astrei, va depinde de antrenorul Astrei si va depinde, de ce nu, de Costica Budescu, care si asa trebuie sa demonstreze ca merita sa fie la echipa nationala", a spus Anghel Iordanescu la Dolce Sport. 

Budescu a dat 6 goluri in 7 meciuri din Liga I in acest sezon

Mijlocasul a marcat si in poarta lui West Ham, in meciul care le-a asigurat calificarea giurgiuvenilor in Play Off-ul EL

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies