Cine ii ia locul lui Iordanescu? "Sa vina Hagi selectioner! Faci un efort, ii dai 1 milion de euro salariu!" 

Cine ii ia locul lui Iordanescu? "Sa vina Hagi selectioner! Faci un efort, ii dai 1 milion de euro salariu!" 

Nationala Romaniei se afla din nou intr-un moment dificil. Eliminata cu un singur punct din grupa cu Franta, Elvetia si Albania, Romania se gandeste acum la preliminariile CM.

FRF trebuie sa gaseasca un selectioner nou, capabil sa schimbe nationala din temelii. Dumitru Dragomir il propune pe Hagi, care are o calificare ratata la Mondial, dar care pare ca a evolutat mult ca antrenor de atunci. Hagi poate fi si presedinte la FRF, mai spune Dragomir.

"Prima greseala a lui Iordanescu a fost ca s-a intors la nationala. Dupa aceea a gresit cand l-a lasat pe medicul Pompiliu Popescu sa plece. Daca cei din conducerea FRF au decis ca Popescu sa plece, selectionerul trebuia sa ii confrunte. 60% este vina lui Iordanescu si 40% este vina FRF.

Gica Hagi trebuie sa vina selectioner. Ii dai cati bani e nevoie, un salariu ca lumea. Faci un efort, alaturi de politicieni, si ii dai un salariu de un milion de euro pe an. Trebuie sa vina si sa revitalizeze fotbalul romanesc!

Daca nu vrea sa fie antrenor, atunci sa vina presedinte. De el a auzit lumea. Ca sa fii presedinte, trebuie sa conduci un club cel putin 4-5 ani, nu ca Burleanu", a spus Dragomir la Digi.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies