Cine e "misteriosul" secund al lui Daum la nationala Romaniei. Va colabora cu Isaila si Badea, daca acestia vor sa ramana

Finala de la Euro, Portugalia - Franta, e duminica la ProTV de la 22:00

Rudi Verkempinck va fi asistentul lui Christoph Daum la nationala Romaniei. Belgianul are 50 de ani si este antrenor secund de profesie, neavand pana acum sansa sa fie antrenor principal pentru un sezon la vreo echipa, avand doua mandate scurte de interimat.

"In zilele urmatoare, vor fi intalniri intre domnul Daum si membri ai vechiului staff. In urma discutiilor pe care le va avea, va anunta si care este decizia in privinta continuarii colaborarii cu unii dintre membrii vechiului staff. Ca secund, il va avea pe domnul Rudi Verkempinck, alaturi de care a mai lucrat la nivel de club. si el are peste 20 de ani de experienţa in fotbalul belgian, fie ca principal, fie ca secund. Inclusiv secund al lui Georges Leekens, al carui nume cu siguranţa va spune ceva", a declarat Burleanu in conferinta de presa.

Asa cum a anuntat presedintele FRF, cu exceptia lui Viorel Moldovan, care a prealuat-o pe Auxerre, ceilalti doi secunzi din mandatul lui Iordanescu, Isaila si Badea, pot ramane in continuare in staff daca doresc si daca acest lucru este dorit si de Daum.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies