EXCLUSIV: "Ce tupeu a avut, i-am zis si lui Reghe! A vrut sa ia numarul 10" Reactia lui Becali dupa BIJUTERIA reusita de Stanciu! Cu cate MILIOANE a sarit in aer cota sa acum :)

Steaua Gigi Becali Nicusor Stanciu Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2016, 22:19
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2016, 22:27

ROMANIA 1-0 LITUANIA | Gigi Becali e incantat dupa ce Stanciu a marcat la debut pentru nationala, cu numarul 10 pe spate.

Becali e convins ca numarul 10 purtat la nationala il va ajuta pe Stanciu sa-si adauge inca 2 milioane de euro la cota de transfer:

"M-am bucurat! Nu ma uitam la meci, dar am fost sunat si mi-a zis: Vezi ca a intrat Stanciu. Nu m-am uitat ca ... ce sa vad. Era numai Pintilii, ce ma interesa pe mine? Pe mine ma interesa Steaua mea. Nationala ma intereseaza ca joaca meciuri oficiale, calificari"

"Stanciu a confirmat ce scrie UEFA, care l-a trecut printre cei 17 jucatori despre care se preconizeaza ca va arata ceva"

"A vrut sa ia numarul 10. I-am zis si lui Reghe: ce tupeu a avut el sa ia el numarul 10. Conteaza si asta, ca cine il vede, inseamna ca e valoros, deci 2 milioane in plus. Deci ii dam si 10% lui tata Puiu, adica din 2 milioane 200.000 de euro. Glumim :)"

"La meciul cu Spania nu merg, nu ma duc la Cluj. Nu m-am deplasat eu la meciurile Stelei. Nici la Paris, Doamne fereste, ce sunt, nebun? Atatea atentate, nenorociri! Pentru ce? Ce sa vad? Cel mai bine il vad in pat, intins, nu ma mai doare nici cervicala, am televizor mare", a spus Becali la Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!