Nationala

Ce sfat i-a oferit Anghel Iordănescu selecționerului Edi Iordănescu după criticile primite de acesta: "Hai să fim sinceri!"

Debutul lui Edi Iordănescu la echipa națională nu a fost unul pozitiv, după înfrângerea cu Grecia și egalul cu Israel.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 19:47
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 20:04

„Tricolorii” au o înfrângere și o remiză în primele meciuri ale noului selecționer, Edward Iordănescu (43 ani), iar criticile nu au întârziat să apară. Tehnicianul a cerut răbdare pentru jucătorii săi și mai puține reacții negative, mai ales în contextul în care a fost instalat recent pe banca tehnică și nu a avut încă suficient timp pentru a se acomoda cu jucătorii.

După meciul din Israel, Iordănescu a ținut să evidențieze situația delicată cu care s-a confruntat la națională, în momentul în care s-a trezit cu mulți jucători acuzând probleme de sănătate. Tehnicianul a ținut să puncteze că echipa ar trebui să primească mai mult sprijin.

Ce sfat a primit selecționerul de la Anghel Iordănescu

Fostul mare antrenor a mărturisit că fiul său a fost afectat de criticile pe care le-a primit, dar că este hotărât să continue la echipa națională și să facă treabă cu jucătorii pe care îi are.

"A fost oportunitatea ca selecționerul să evalueze întregul lot de jucători convocați. Și-a asumat aceste rezultate. Haideți să fim sinceri! Atâta timp cât la echipa națională au fost antrenori cărora le-ai dat răgaz doi ani de zile, antrenori în care noi toți am crezut... i-am spus că trebuie să își mențină planurile pe care le-a făcut, să meargă mai departe. Crede în continuare în jucătorii noștrii și crede că poate să rezolve probleme de la echipa națională, probleme care nu sunt ușoare!", a declarat Anghel Iordănescu la DigiSport. 

Modifică setările cookies