"Ce-i asta, un soi de propaganda?" Iordandescu criticat dupa ce a declarat ca "putem bate Spania la Bucuresti"

Romania - Insulele Feroe e astazi, de la ora 21:45, in direct la PRO TV.

Romania a inceput cu o infrangere campania de calificare pentru UEFA  EURO 2020, iar fostul selectioner al nationalei, Anghel Iordanescu, este de parere ca Romania se poate califica la turneul final.

Cornel Dinu il contrazice pe Iordanescu si critica afirmatiile acestuia in stilul sau caracateristic: "Cum adica sa-i tinem pe spanioli pe loc cu acesti jucatori? Ce-i asta, un soi de propaganda? Sa avem un pic de decenta, sa nu sarutam icoana, bagam doua cruci si gata am rezolvat meciul.

Noi trebuie sa ne dam si doua palme in baie daca spunem asta despre Spania. Noi putem sa batem Spania, dar dintr-o suta de meciuri vom reusi victoria o data! Sa ne ducem batranetea pana la capat cu decenta" a declarat Cornel Dinu la Digi Sport.

Romania va intalni Spania la Bucuresti pe 5 septembrie 2019, dar pana atunci va juca astazi la Cluj, cu cei din Insulele Feroe.

Iordanescu: "Ne batem cu Spania la Bucuresti"

 

"Am incredere ca echipa nationala se poate califica, poate castiga meciul cu Suedia de la Bucuresti si merg chiar mai departe. Echipa noastra nationala poate sa bata si Spania la Bucuresti. Din acest punct de vedere, avem nevoie de un parcurs bun, sa nu mai pierdem puncte cu echipele considerate inferioare noua si trebuie sa avem regularitate in joc si in rezultate", a spus Anghel Iordanescu la PRO X.

Cornel Dinu a avut o replica acida si la adresa selectionerului Cosmin Contra:

"Mi se confirma faptul ca este lipsit total de experienta fostul si actualul meu prieten daca vrea, ca eu stiu sa iert si sa respect. M-a daramat, ca mi-am dat seama ca nu are experienta si nu este el de vina. Sa fim seriosi,pe unde ai fost, ma Cosmine? Ce ai antrenat, ma, doar vreun passo doble prin Spania, prin echipe de pe langa Saguntul lui Traian", a mai declarat Dinu la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies