Dennis Man Parma Romania Nationala

Ce a scris presa din Italia după prestația lui Dennis Man din partida Israel-România: "Nu a fost suficient"

Naționala României a remizat la al doilea meci al lui Edward Iordănescu pe banca tehnică, 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 00:04
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 00:13

"Tricolorii" au avut victoria în mâini în prima repriză, după ce Alexandru Cicâldău a deschis scorul, în minutul 10, din pasa lui Dennis Man. Apoi, în minutul 23 al partidei, căpitanul Vlad Chiricheș a reușit o recuperare perfectă la jumătatea terenului și a plecat pe contraatac, pasându-i lui Man, care a marcat. 

În a doua repriză, Dabbur a marcat în minutul 57, după ce Ivan l-a scăpat din marcaj, iar apoi, același Dabbur a reușit 'dubla', după încă o serie de greșeli în lanț a defensivei României, în minutul 86. 

Dennis Man a fost unul dintre jucătorii care s-au remarcat în meciul cu Israel, bifând o evoluție solidă după câteva zile în care a fost bolnav și nu a putut evolua cu Grecia. 

Ce a scris presa din Italia despre Dennis Man

"Un gol din partea lui Man nu a fost suficient pentru România", au scris jurnaliștii de la Parma Live, care au scos în evidență prestația bună a fotbalistului român.

"Nu este suficientă prestația excelentă a lui Dennis Man pentru România, care a remizat 2-2 împotriva Israelului, în ciuda dublului avantaj de la pauză. Pe teren timp de nouăzeci de minute, în trident cu fostul său coechipier Mihăilă, Dennis Man a înscris un gol important pentru naționala sa, care a fost apoi făcut inutil de golul lui Dabbour în repriza secundă, pentru un rezultat de 2-2 în final", au explicat cei de la Parma Live.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!