"Cand merg in Germania, lumea ma intreaba ce caut acolo. Ei nu stiu ca sunt selectionerul Romaniei!" Ce zice Daum despre NOUL CAPITAN, disparitia lui Keseru de la lot si numele surpriza pe care il vrea

"Cand merg in Germania, lumea ma intreaba ce caut acolo. Ei nu stiu ca sunt selectionerul Romaniei!" Ce zice Daum despre NOUL CAPITAN, disparitia lui Keseru de la lot si numele surpriza pe care il vrea

Daum a revenit astazi din Germania si a vorbit despre situatia de la lot in acest moment.

Acesta l-a lasat pe Keseru in afara lotului cu Polonia, iar in "replica" atacantul lui Ludogorets a reusit o dubla in ultimul meci. Daum a vorbit astazi despre situatia lui Vatajelu de la Craiova, dar si despre cine va purta banderola, dupa ce Chiriches a revenit la lot.

"Au fost cateva meciuri bune pe care le-am vazut facute de Maxim. Sunt multe schimbari odata cu venirea noului antrenor. Vom vedea ce va fi. Acum pare ca va deveni titular. Cand merg in Germania, chiar si lumea ma intreaba ce caut acolo pentru ca nu Stiu ca sunt selectionerul Romaniei. Le explic, apoi vor sa afle mai multe lucruri despre Romania. Nu cunosc foarte multe. Este o oportunitate sa le vorbesti oamenilor despre Romania pentru ca Stiu foarte putine lucruri"

"Nu am ce sa explic pentru ca nu l-am convocat pe Keseru. Stiu ca acum trebuie sa urmaresc si jucatorii tineri. Claudiu este un jucator valoros, iar cand vom avea nevoie ne vom baza pe el. Sunt bucuros ca inscrie. Este bine pentru el si clubul sau"

"Cred ca Dragos Grigore va continua sa fie capitan. De ce ar trebui sa schimbam acum? Dragos este, de asemenea, un caracter extraordinar, dar acelasi lucru putem spune si despre Sapunaru sau despre Vlad Chiriches"

"Vatajelu este un muncitor foarte bun, cu mentalitate buna, potenta fizica, alearga mereu pe banda stanga. A oferit pase decisive, a marcat. Vedem numai lucruri bune la Craiova, de aceea l-am invitat. El se afla pe o lista de 50 de jucatori, dar, pentru moment, vreau sa am toate informatiile depsre Steliano Filip, Latovlevici, nu am vrut sa fac mereu schimbari in defensiva, nu ar avea sens. El are un caracter bun, imi place foarte mult", a spus azi Daum.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies