Cadoul primit de selectionerul Iordanescu din partea lui Traian Basescu de ziua nationala a Romaniei

1 decembrie a fost o zi speciala si pentru selectionerul nationalei Romaniei, Anghel Iordanescu.

De ziua nationala a Romaniei, presedintele Traian Basescu a emis un decret prezidential prin care a decis ca mai multi ofiteri superiori din Armata Romana sa fie inaintati in grad.

resedintele Traian Basescu a semnat decretele de inaintare in grad a peste o suta de reprezentanti din MApN, MAI, SPP, STS, printre care seful Statului Major al Armatei, stefan Danila, selectionerul echipei nationale de fotbal, Anghel Iordanescu si secretarul de stat in MAI, Ilie Botos.

Potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale transmis luni, presedintele Romaniei a semnat vineri decretele privind inaintarea in gradul de general - cu patru stele a general-locotenentului Stefan Danila, din Ministerul Apararii Nationale.

De asemenea, seful statului a mai semnat decretul privind inaintarea in gradul de general-locotenent - cu trei stele in retragere a general-maiorului in retragere Anghel Iordanescu din Ministerul Apararii Nationale si decretul privind inaintarea in gradul de general - cu patru stele a general locotenentului Botos Ilie, din Ministerul Afacerilor Interne.

Presedintele Romaniei a mai semnat decrete de inaintare in grad a mai multor zeci de colonei in retragere, generali de brigada in rezerva, colonei in rezerva, generali-maior, colonei, comandori, comisari sefi de politie, din cadrul Ministerul Apararii Nationale, a Ministerului de Interne, Serviciului de Protectie si Paza si a Serviciului de Telecomunicatii Speciale.

VIDEO PROTVPLUS.RO

”Doctor de bine”. Cum se vindecă lipsa încrederii în propria persoană, ne explică psihologul Gaspar Gyorgy
BRAT
Modifică setările cookies