Burleanu se inspira de la handbal: aduce selectioner strain pentru resuscitarea nationalei! Nu toti strainii au impresionat in Romania!

Handbalul romanesc a renascut cu antrenori straini. Burleanu vrea sa urmeze exemplu lui Dedu de la handbal si sa aduca un selectioner strain si la nationala de fotbal.

Antrenoii straini ne-au adus din nou in lumea buna a handbalului. Cu suedezul Ryde, nationala de fete a luat bronzul la mondiale si s-a calificat la olimpiada.
CSM Bucuresti a castigat Champions League cu danezul Rasmussen pe banca.
Ungurii l-au luat pe Rasmussen.
Dublu castigator al Ligii Campionilor cu Barcelona, Xavi Pascual a fost adus la nationala baietilor, singura echipa din Romania care a castigat 4 titluri mondiale.
Si la fotbal se poate. Zenga a pornit sirul celor 11 calificari consecutive ale Stelei in grupele europene, iar Protasov a adus spectacolul in Ghencea si a devenit unul dintre cei mai iubiti antrenori ai Stelei.
Ultima cupa a Romaniei a fost castigata tot de un strain. Portughezul Conceicao i-a adus trofeul lui CFR Cluj.
Sunt si nume mari de antrenori care au dat gres in Romania. Fost antrenor la Real, Lopez Caro a fost gonit dupa cateva luni de la Vaslui, portughezul Peseiro a esuat la Rapid, iar Esteban Vigo a plecat de la Dinamo dupa cateva amicale.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies