Romania incearca sa NATURALIZEZE un jucator de la PSG! S-a intalnit deja cu Federatia la Bucuresti
Luni 02 Aprilie 2018, 22:21

Romania incearca sa NATURALIZEZE un jucator de la PSG! S-a intalnit deja cu Federatia la Bucuresti

Un pusti de la PSG ar putea fi surpriza Romaniei pentru loturile nationale!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Conform RMC Sport, Federatia a luat legatura cu pustiul Virgiliu Postolachi de la PSG. Atacantul de 18 ani joaca la echipa a doua a supercampioanei din Ligue 1 si e vazut drept o mare speranta pe postul sau.

Postolachi are cetatenie franceza si moldoveneasca, dar nu si romana. Lui Virgiliu i-a fost propus recent un contract de profesionist la PSG. Postolachi a reusit deja sa marcheze pentru echipa secunda a lui PSG in liga a 4-a franceza.

Postolachi a fost la Bucuresti recent, in mare secret, pentru a se intalni cu reprezentantii federatiei. Atacantul este etnic roman nascut in Republica Moldova. FRF face acum eforturi pentru a-i obtine cetatenia. Lui Postolachi i s-a promis ca va fi folosit chiar la nationala U21! Varful e vazut si de francezi drept un posibil nume pentru nationala mare!

Postlachi s-a facut remarcat sezonul trecut, cand a fost campion U17 cu PSG. A marcat de doua ori in finala cu Monaco, pe care PSG a castigat-o cu 3-0!FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Citeste si: