NUME SURPRIZA pe banca tehnica a nationalei U21! Mutu, OUT pentru meciul cu Malta dupa cazurile de Covid-19! Cine ii ia locul

'Tricolorii mici' au primit rezultatele testelor de coronavirus!

UPDATE 14:00

Cele doua cazuri de Covid-19 de la nationala U21 sunt Alexandru Pascanu si Razvan Rotaru, secundul lui Adrian Mutu, anunta ProSport. Cei doi au fost plasati in izolare la baza din Mogosoaia, fara sa prezinte simptome de coronavirus.  

UPDATE 13:15

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca selectionerul Mutu si staff-ul sau vor fi inlocuiti pentru meciul cu Malta U21 de maine seara! Pe banca va sta directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichita, alaturi de Dinu Todoran si Dumitru Moraru.

Mai mult decat atat, conferinta lui Adrian Mutu a fost anulata, iar antrenamentul oficial se va muta pe un alt stadion.

"Avand in vedere situatia de la lot, faptul ca un jucator si un membru al staff-ului tehnic au fost depistati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, Federatia Romana de Fotbal a decis sa inlocuiasca tot staff-ul tehnic pentru partida de maine seara, considerand ca acestia sunt contacti directi ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusa de pe margine de Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran si Dumitru Moraru.

Echipa a parasit cantonamentul de la Buftea si se va muta la Hotelul Marriott, acolo unde va sta pana la meciul cu Malta. De asemenea, conferinta de presa a selectionerului Adrian Mutu, care e considerat contact direct, nu va mai avea loc. In plus, antrenamentul oficial nu va mai fi la Buftea, urmand a fi mutat pe un alt stadion. Vom reveni cu informatii cat mai curand", se arata in comunicatul FRF.


Nationala de tineret a Romaniei a fost lovita de coronavirus, iar anuntul a fost facut printr-un comunicat oficial pe site-ul FRF. In urma testelor, un jucator si un membru al staff-ului au fost depistati pozitiv.

"Au sosit rezultatele testelor efectuate duminica dimineata! Din pacate, un jucator si un membru al staff-ului au fost gasiti pozitivi cu virusul SARS-CoV-2. Aceasta a fost a 5-a testare din aceasta actiune a lotului U21 si este testarea UEFA necesara partidei cu Malta. Cei doi au fost izolati si nu vor mai face parte din delegatie pentru meciul programat marti seara, la Giurgiu, de la ora 20:00. De asemenea, DSP va deschide o ancheta epidemiologica"
, se arata in comunicatul FRF.

Romania U21 joaca pe teren propriu cu Malta U21 maine, 13 octombrie de la 20:00! Meciul se vede IN DIRECT pe PRO X si www.sport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Europa înăsprește măsurile pentru combaterea COVID-19. Mărturisirile unor români plecați peste hotare
BRAT

Modifică setările cookies