Avertismentul lui Andrei Burcă după victoria categorică a României în fața Andorrei: „Mai avem de muncit!”

andrei burca Echipa Nationala Nationala Andrei Burcă
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Octombrie 2023, 09:08
Data actualizarii: Luni 16 Octombrie 2023, 09:13

Andrei Burcă, fundașul central al naționalei României, rămâne cu picioarele pe pământ după victoria cu 4-0 a „tricolorilor” în fața Andorrei.

Fundaşul echipei naţionale a României, Andrei Burcă, a declarat, duminică seara, după victoria cu Andorra, scor 4-0, în preliminariile EURO 2024, că încă are "un gust amar" după remiza cu Belarus, dar se bucură că prima reprezentativă a reuşit să câştige acum toate punctele.

„Încă avem un gust amar după remiza cu Belarus din Ungaria, dar e bine că am luat 3 puncte cu Andorra. În această seară am intrat concentraţi pentru că ştiam că trebuie să câştigăm cu Andorra. Noi vrem să ne calificăm la EURO, că e de pe primul sau al doilea loc al grupei nu mă interesează. Ne bucurăm de această victorie, dar până să ne vedem cu biletele la EURO mai avem de muncit. Noi venim cu sufletul la echipa naţională şi sper să obţinem calificarea”, a menţionat fundaşul.

„În seara asta i-am simţit pe adversari mai agresivi decât cei din Belarus. Dacă nu am reuşit să câştigăm cu Belarus înseamnă că aşa a vrut Dumnezeu şi că ăsta e drumul nostru. Important e că suntem neînvinşi şi că avem cea mai bună apărare din grupă. Suntem pe un drum bun, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Meciul cu Israel este meciul calificării, e cel mai important din acest an. În acel meci se va tranşa totul. Război sau nu, cei de la UEFA vor dori să se joace meciurile pe teren. Regret situaţia din Israel, dar noi avem un drum şi nu putem să ne abatem de la el”, a mai spus Andrei Burcă.

Naţionala de fotbal a României a devenit liderul Grupei I a preliminariilor EURO 2024 după ce a învins Andorra cu scorul de 4-0 (3-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Prima reprezentativă a fost susţinută duminică seara de peste 20.000 de copii din tribune. Federaţia Română de Fotbal a fost sancţionată să dispute acest meci cu porţile închise, dar UEFA permite accesul liber pentru copiii sub 14 ani.

România ar urma să joace în noiembrie ultimele sale meciuri din grupă, cu Israelul în deplasare şi cu Elveţia acasă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!