Asta ar fi adevarata bomba! Mutu, aproape de echipa nationala alaturi de Contra
Miercuri 13 Septembrie 2017, 20:15

Asta ar fi adevarata bomba! Mutu, aproape de echipa nationala alaturi de Contra

FCSB - Plzen, in Europa League, se vede joi, 14 septembrie, de la 22:00, IN DIRECT la ProTV

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Adrian Mutu, cel mai important jucator al nationalei din ultimii 10 ani, poate reveni la echipa. Nu din postura de jucator, ci ca director sportiv, anunta Gazeta. Acesta ar urma sa vina la "pachet" cu Cosmin Contra, in functia de conducator, iar Contra pe banca tehnica a nationalei.

Demiterea lui Daum a lasat un vid pe banca nationalei, ce urmeaza sa fie acoperit prin Contra, varianta cea mai probabila a FRF in acest moment. Varianta initiala, Dan Petrescu, a refuzat sa preia si nationala cat e sub contract cu CFR Cluj, asa ca sefii federatiei s-au reorientat spre antrenorul lui Dinamo.

Acesta nu mai este in gratiile conducerii si nici a fanilor dupa startul slab de sezon, si poate pleca oricand de la Dinamo, avand o clauza in contract ce ii permite acest lucru.Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT