Asistenta scazuta de la ultimele meciuri muta nationala de la Bucuresti: urmatorul meci se joaca in provincie! Ce oras a fost ales

Autor: Sport.ro
Sambata 22 Noiembrie 2014, 12:50

Romania n-a avut parte de un stadion plin la meciul cu Irlanda de Nord, iar asistenta de la amicalul cu Danemarca a fost de-a dreptul dezamagitoare - doar 10.000 de suporteri au fost in tribunele de pe National Arena.

Federatia vrea sa scape de imaginea scaunelor goale de la meciurile nationalei si a ales stadionul "Ilie Oana" pentru gazduirea urmatoarei partide oficiale, cea cu Insulele Feroe, anunta DigiSport.

Asistenta redusa de la ultimele doua partide, cu Irlanda de Nord si Danemarca, i-a facut pe oficiali sa se gandeasca la solutii alternative, mai ales ca partida cu Insulele Feroe nu poate fi considerata una tocmai atractiva.

Varianta stadionului din Ploiesti pare cea mai potrivita, iar oficialii Federatiei se asteapta ca toate cele 15.000 de locuri sa fie ocupate la meciul din primavara.

De la inaugurarea Arenei Nationale, toate partidele oficiale si amicale ale echipei nationale s-au jucat la Bucuresti

30.000 de suporteri au fost in tribune la meciul cu Irlanda de Nord, in timp ce asistenta de la amicalul cu Danemarca a fost de doar 10.000.

Cum au copiat studenţii exmatriculaţi de la Drept la toate examenele din prima sesiune
BRAT

Modifică setările cookies