Nationala

Arabii au primit OK-ul, Piturca este asteptat cu tot staff-ul la Al Ittihad! Sandu e convins ca pleaca: "Am vorbit cu el"

Daca pleaca de la nationala, Victor Piturca este obligat sa-i plateasca Federatiei clauza de 500.000 de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Septembrie 2014, 07:45
Data actualizarii: Marti 09 Septembrie 2014, 07:59

Venirea lui Victor Piturca la Al Ittihad este subiectul de prima pagina in ziarele arabe. Una dintre publicatii scrie ca sefii lui Al Ittihad au luat deja biletele de avion pentru tot staff-ul lui Victor Piturca. ("ok" - pe fundal galben)

Selectionerul Romaniei este asteptat joi in Arabia Saudita.

"AM SIMTIT ALTCEVA!"

Mircea Sandu a vorbit la Digi despre conversatia pe care a avut-o la telefon cu Victor Piturca, in cursul zilei de luni.

"Eu cred ca va pleca. Am vorbit cu el telefonic si daca martea trecuta era 99% sigur ca nu va pleca, dupa discutia cu el de azi am simtit altceva din vocea lui... E clar ca lucrurile stau altfel acum", a spus Mircea Sandu.

Piturca e tot mai aproape sa plece de la nationala. Mai multi reprezentanti ai clubului saudit au fost luni la Casa Fotbalului pentru intalniri cu oficialii FRF. Piturca e tentat sa accepte oferta de milioane facuta de Ittihad si analizeaza atent detaliile din contractul pe care i-l propun arabii.

Vrea neaparat sa ia alaturi de el staff-ul nationalei si sa i se garanteze stabilitate pentru cel putin doua sezoane. Obiectivul principal al lui Piturca ar urma sa fie castigarea campionatului in 2016.

500.000 de euro daca pleaca de la nationala

Victor Piturca are o clauza in contract conform careia daca pleaca inainte de 2016 de pe banca echipei nationale este obligat sa vireze 500.000 de euro in conturile Federatiei.

"E o clauza confidentiala cu Piturca. Federatia nu poate decat sa se bucure daca va incasa o asemenea suma. E decizia lui Piti acum", a declarat presedintele Federatiei, Razvan Burleanu.

Modifică setările cookies