"Am gasit o solutie foarte creativa si moderna!" Cum va fi improvizat metroul Otopeni - Bucuresti, obligatoriu pentru gazduirea Euro 2020

"Am gasit o solutie foarte creativa si moderna!" Cum va fi improvizat metroul Otopeni - Bucuresti, obligatoriu pentru gazduirea Euro 2020

Ministrul Transporturilor spune ca problema liniei de metrou care sa lege aeroportul Otopeni de centrul Bucurestiului nu va impiedica organizarea meciurilor de la Euro 2020 pe National Arena.

Linia de metrou care va lega aeroportul Otopeni de Bucuresti va fi gata in 2021, cel putin pe hartie, dar Sorin Buse, ministrul Transporturilor, spune ca asta nu va impiedica organizarea Euro 2020 pe National Arena.

Solutia de compromis este modernizarea liniei de cale ferata din Otopeni, care va asigura transportul de la aeroport la Gara de Nord.

"Metroul este prevazut pentru 2021. Noi o sa incercam sa acceleram proiectul, dar sunt lucrari complexe si nu vrem sa acceleram in detrimentul calitatii."

"Am o alta veste buna, pe care o anunt acum, dar o sa o confirm in doua saptamani. Vorbim despre o legatura de cale ferata intre Bucuresti si Aeroportul Otopeni."

"L-as numi un metrou de suprafata. Este o solutie foarte creativa si foarte moderna, care exista intr-un dosar in minister. Este un proiect extraordinar, care a fost prezentat international, am impresia chiar premiat, care este usor de realizat, cu un termen de executie foarte scurt", a anuntat ministrul Transporturilor. (DigiSport)

Citeste si:RomaniaEURO 2020
VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies