"Alibec poate juca fara probleme! Intra cu protectie speciala, UEFA isi da acordul!" Cea mai buna veste pentru vedeta Astrei

"Alibec poate juca fara probleme! Intra cu protectie speciala, UEFA isi da acordul!" Cea mai buna veste pentru vedeta Astrei

Cazul Alibec se poate rezolva fara complicatii. Denis are sanse mari sa ajunga la Euro chiar daca nu-si rezolva problema de la deget.

Fostul atacant de la Steaua si Urziceni Marius Bilasco spune ca s-a confruntat cu o accidentare asemanatoare. Bilasco a jucat chiar in grupele UEFA Champions League cu un bandaj aproape identic celui purtat de Alibec in finalul campionatului. "Prezenta lui Alibec la Euro nu e pusa in pericol de accidentarea la mana", crede Bilasco.

"Cand am venit la Urziceni, am patit ceva asemanator cu Alibec. Nu am avut probleme sa joc, dar exista un risc. A fost vorba de o fisura. Dar a existat o protectie speciala care se pune si ia forma mainii. Am jucat si in Champions League cu acest bandaj, care a fost verificat inainte si de observatorul jocului, dar si de arbitri. Deci exista solutii pentru Alibec.

Din punctul meu de vedere, nu este nevoie de nicio operatie. Nu stiu cat de grava e problema, daca este urgenta sau se paote amana. Poti juca daca iei antiinflamatoare pentru ca majoritatea jucatorilor asa fac inaintea unui meci. E normal sa mai existe dureri, de la tot felul de accidentari mai vechi. Si in timpul unui meci ai nevoie de antiinflamator", a explicat Bilasco pentru Dolce Sport.

Citeste si:Denis Alibec
VIDEO PROTVPLUS.RO

Orban: Declaraţiile lui Voiculescu îmi arată că premierul a luat o decizie corectă
BRAT
Modifică setările cookies