'Alibec e o rusine! E lent si pute a lene! Campionatul intern e un RAHAT!' Atac DUR dupa eliminarea Romaniei de la Euro. Ce spune Boloni

Denis Alibec a fost titular cu Albania, dar n-a avut nicio realizare importanta inainte sa iasa accidentat, dupa o ora de joc.

Fostul selectioner Laszlo Boloni critica dur atitudinea lui Alibec si spune ca Liga I nu e un evaluator suficient de bun pentru a arata valoarea jucatorilor.

"Alibec e o rusine! E gras, lent si pute a lene. Nu e un jucator de nivel international. Campionatul intern e un rahat! E execrabil! E o tristete pentru campionatul intern ca Alibec a fost cel mai bun Eu ma iau dupa acest campionat? Daca ma iau dupa el, Alibec poate fi bun pentru o Balcaniada! Asa, da! Dar nu pentru un campionat european! Pai, baiatul asta a intrat in meciul cu Franta, a cazut de 10 ori, n-a tinut nicio minge.

S-a certat de cinci on cu arbitrul si, intr-un final, a pierdut mingea la faza dinaintea golului marcat de Payet. El a crezut ca joaca, in continuare, la Astra. Dar pe nime nu ma intereseaza prestatia lui. Problema e la alt nivel. Trebuie sa vedem lucrurile mai in profunzime!", a spus Boloni in Adevarul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies