Marti 17 Octombrie 2017, 09:37

"Ai facut PRAPAD la Dinamo, ne-ai lasat in 13 oameni, ai dat afara cel mai bun jucator". Contra, tras la raspundere de un fan IN DIRECT. Ce raspuns a dat selectionerul

Selectionerul Cosmin Contra a fost invitat la radio Europa FM, acesta vorbind despre echipa nationala, dar si despre fosta sa formatie de club, Dinamo.

SUPERBATALIE PENTRU SUPERCUPA! CFR Cluj - Craiova, sambata, 14 iulie, 20:30, IN DIRECT la ProTV

BATAIE CAPITALA: MOROSANU VS. KEMAYO & REVENIREA LUI BENNY ADEGBUYI, PRO TV, JOI, 5 IULIE, ORA 23:30

Cosmin Contra a vorbit despre echipa nationala si despre problemele lui Denis Alibec (DETALII AICI). La un moment dat, la emisiunea Tribuna 0 de la Europa FM a intervenit si un suporter dinamovist, cel care l-a luat "la rost" pe antrenor.

Schimbul de replici a fost unul destul de tensionat, dinamovistul sunand chiar din tribunele arenei din Stefan cel Mare, la pauza meciului Dinamo - Juventus.

Suporter:
"Ai dat afara cel mai bun jucator, pe Dan Nistor! Ai dat tot ce era mai bun la echipa! Ai lasat Dinamo in 13 oameni, ai facut prapad! Ai luat echipa de pe 7 si ai lasat-o tot acolo! N-au cum sa-l dai pe Dan Nistor afara! Sunte mai dinamovist decat Contra. Giani Kirita, Hildan, ei sunt adevaratii dinamovisti".

Cosmin Contra:
"Tu consideri ca Dan Nistor a fost cel mai bun jucator al lui Dinamo? Inseamna ca am facut o greseala. Daca voi asta considerati, inseamna ca asa este", a raspuns Contra.