Razvan Burleanu a vorbit la Sport.ro! Vezi ce i-a spus Blatter cand l-a vazut prima data la sediul FIFA: "Nu stiu daca a glumit"

Razvan Burleanu a vorbit la Sport.ro! Vezi ce i-a spus Blatter cand l-a vazut prima data la sediul FIFA: "Nu stiu daca a glumit"

►Incepe saptamana mare in fotbal. Se poate intampla ORICE! Miercuri, 20.30: Astra - Petrolul, joi, 20.30: Dinamo - Steaua, in direct la ProTV

Despre arbitraj si mafia din FRF: "In raportul de activitate al comisiei de arbitraj este pe 4 ani de zile. Ce ma intereseaza este dezvoltarea pe termen scurt si pe termen lung. Am vorbit despre un sistem mafiot cand am venit la Federatie, ce, credeti ca s-a schimbat? Noi asta vrem sa facem, sa schimbam ce am gasit aici. Nu pot sa spun ca arbitrii fac parte din acest sistem mafiot."

Despre blaturile din Liga I: "Ii voi premia pe jucatorii care denunta blaturile. Nu stiu daca asta inseamna bani sau incadrarea lor in anumite departamente din Federatie. Pana acum ne-am intalnit doar cu Marius Postolache, care ne-a pus pe masa mai multe informatii. Nu am avut o discutie cu tatal meu, care a recunoscut ca a participat la blaturi. Asta e atitudinea lui, el sustine asta, noi nu am discutat niciodata despre asta."

Despre presupusul meci aranjat la Steaua 0-1 Vaslui: "Am vazut costa Vasluiului, am vazut ca au vrut sa joace cu juniorii acest meci, am vazut ca sunt restante mari la acest club. Sunt foarte multe meciuri din Liga I care sunt in atentia FRF. Am vazut ca domnul Damian de la Vaslui a pariat pe victoria echipei sale, ar trebui sa ne arate biletul sa il vedem si noi."

Despre Anghel Iordanescu: "Am avut mai multe discutii cu Iordanescu, l-am confirmat in functia de Director Tehnic, mi-a spus ca niciodata nu si-a imaginat sa candideze, dansul se va implica acum mai mult la FRF, isi doreste sa ramana in aceasta functie. Avem nevoie de experienta lui in domeniu, vreau sa dezvoltam acest departament."

Ce i-a spus Blatter cand l-a vazut prima data: "Blatter m-a intrebat daca vreau sa ii fiu nepot. Nu stiu daca a fost o gluma sau nu."

Cum se va schimba selectia la nationala: "Am facut lucruri importante in aceste prime 40 de zile la FRF, am incheiat un contract cu firma InStat, care ne va ajuta sa facem selectia la toate echipele nationale, nu doar la cea mare. Pana acum se facea ochiometric, de acum incolo se va face stiintific."

Despre demiterea lui Victor Piturca: "Federatia nu isi permite sa il dea afara pe Piturca pentru ca are o clauza de 1,2 milioane de euro si nu avem acesti bani. Din acest punct de vedere nu ne permitem sa facem aceasta schimbare dar confirmarea lui nu are la baza contractul cu aceasta clauza"

Despre demiterea lui Daniel Prodan: "Daniel Prodan nu si-a indeplinit obligatiile pentru functia in care era. Trebuia sa ia diurnele pentru juniori si nu le-a luat, desi erau in casierie. El se astepta sa ii dau eu banii, nu se poate intampla asa ceva in FRF. El este santajist."

De ce nu are voie Reghe si la Steaua si la Nationala: "Nu ii interzice nimeni lui Reghecampf sa fie si la club si la nationala. In mandatul meu nu va exista asa ceva, nu ai timp necesar sa le faci pe amandoua. Cele doua meserii, de selectioner si antrenor de echipa de club, sunt diferite. Nu imi imaginez o persoana care sa aiba aceasta capacitate, sa faca doua lucruri in acelasi timp. Nationala are nevoie de o persoana dedicata 100%, o persoana care sa ne califice"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Transporturilor acuză nereguli la Metrorex: „Sporul de metrou este aplicat abuziv”
BRAT

Modifică setările cookies